1 d’octubre del 2015

UN DIA DE NASSOS - PALLAPUPAS, PALLASSOS D'HOSPITAL

L’ONG Pallapupas - Pallassos d’hospital t’ha preparat Un dia de nassos! Els principals espais d’oci de Catalunya obren les seves portes a un preu molt especial per a tu.

Amb la teva entrada estaràs contribuint a seguir fent possible la humanització de la salut donant suport als Pallapupas que cada dia visiten els nens i nenes ingressats als hospitals de Catalunya.

Posa’t el nas! 
Un dia de Nassos és la gran festa solidària a Catalunya a benefici dels infants ingressats als hospitals. Vine a divertir-te als millors espais d’oci per un preu de nassos i amb la teva entrada ajudaràs a que els nens puguin seguir rebent l’alegria i els somriures dels Pallapupas, els pallassos d’hospital.
 
Què som Pallapupas? 
A Pallapupas som una ONG que treballa des de l’any 2000 als hospitals i centres sociosanitaris de Catalunya per tal de millorar la qualitat de vida dels infants, joves i ancians malats ingressats.

Els Pallapupas som pallassos professionals amb formació mèdica que treballem juntament amb l’equip sanitari per tal d’ajudar a seguir humanitzant la salut.


Mes info a: